top of page

OM INNO8

Innovation og forretningsudvikling med mennesker i fokus.
Sammenskabelse
Anja Matulewska

Med mere end 8 års erfaring med implementering af innovation i virksomheder får du en sparringspartner, der har erfaringen og værktøjerne i orden til at implementere et innovativt mindset og en innovativ proces i din virksomhed, med mennesker i fokus.  

 

Anja Matulewska har en unik kombination af forskellige uddannelser, som giver hende en bred vifte af værktøjer og en særlig ekspertise inden for innovation, forretningsudvikling og design thinking. 

 

Med en bachelor i Marketing and Management Communication fra Aarhus Handelshøjskole (Aarhus BSS) og en kandidat i Design Management fra Syddansk Universitet har Anja den solide og nødvendige forretningsforståelse for at kunne arbejde succesfuldt med strategisk innovation i din virksomhed. Samtidig giver den kreative vinkel fra hendes kandidat hende en evne til at arbejde tværfagligt. Det sætter hende i stand til at hjælpe jer til at fostre de gode ideer, strukturere udviklingsprocessen og føre ideerne ud i livet, så de skaber værdi.  

Læs mere på LinkedIn.

INNO8's fundament

INNO8 er stiftet af Anja Matulewska, med ambitionen om at skabe værdi og vækst for din virksomhed gennem mennesker, innovation og forretningsudvikling. Gennem kreative og agile udviklingsprocesser, kaldet designmetoder, styrker INNO8 jeres virksomhed ved at give den et strategisk og langsigtet grundlag for succes, med mennesker i fokus. 

INNO8 stræber efter at skabe gode relationer som et stærkt fundament for et langsigtet og værdiskabende samarbejde, med fokus på din virksomheds behov. Som din foretrukne og trofaste sparringspartner er det vigtigt at se din virksomhed komme i mål. INNO8 hjælper dig igennem hele udviklingsprocessen og er med som en holdspiller, fra start til slut.

Anja Matulewska foredrag

INNO8

+45 25 68 50 88

am@inno8.dk

Aarhus C

CVR: 38142615

bottom of page