top of page

Hvem har flyttet min ost?

Det spørgsmål får du faktisk ikke direkte svaret på, men istedet får du noget meget mere værdifuldt og brugbart. Hvis du ikke kender fortællingen og bogen “Hvem har flyttet min ost?”, af Spencer Johnson, så er det nu du skal slå øjnene op og ørerne ud!

Anbefaling

Meget kort, så fortæller bogen dig om vigtigheden af forandring og hvordan du kan blive mere forandringsdygtig. Om du er leder i en virksomhed eller du som privatperson gerne vil udvikle dig selv, så er denne bog et must-read. Det er en af de mest populære bøger omkring forandring, nok fordi den på bare 100 sider fortæller dig næsten alt du skal vide om emnet, på en simpel og letforståelig måde. Set med forretningsbrillen, så fortæller den dig faktisk hvordan du skal håndtere disruption, og hvordan du bliver mere innovativ i din virksomhed!

Jeg vil ikke fortælle dig alle de hints der er i bogen, for så vil du ikke læse den og du vil snydes for en fortælling, der nok er en af de største øjenåbnere du kan få omkring forandring. Så helt simpelt er min anbefaling: få læst bogen hvis du ikke kender den og hvis du gør, så spørg dig selv om du egentligt efterlever de principper der står i bogen. Hvis du ikke gør så få den læst igen, da det er et budskab du ikke kan få for mange gange.

Bonus tip

Ud over at du i bogen får at vide hvordan du skal forholde dig til forandring, så får du også serveret et godt tip. Næste gang du skal forklare en vigtig pointe til dine medarbejdere eller du skal holde et oplæg omkring et specifikt emne, så brug storytelling. Det er det som Spencer Johnsen bruger gennem hele bogen for at give os budskabet: at det eneste konstante i vores liv er forandring. Simpelt budskab, men måden det bliver serveret på, gennem en fortælling, gør at vi husker det.

bottom of page